Jäähileasema

JUK:n talkoilla rakentama jäähileasema sijaitsee osoitteessa Hulkkionlahdentie 495, 42220 Kaipola. Tarkemmin veneiden pesupaikan vieressä, veneluiskan välittömässä läheisyydessä.

Asema avattiin yleiseen käyttöön perjantaina 14.5.2021 avoimien ovien jälkeen.

Asema toimii itsepalveluperiaatteella ja ovi aukeaa matkapuhelimella soittamalla 3€ hintaan. Ohje ja numero löytyy aseman ovelta. Palvelu sisältää 20 litraa jäähilettä yhdellä maksulla. Suuremman erän voi ostaa soittamalla uudelleen numeroon tarvittaessa useammin tai ottamalla yhteyttä seuran toimihenkilöihin.

Jäähile tuotetaan laadukkaalla koneella kaupungin vesijohtovedestä. Itsepalveluperiaatteen vuoksi jäälle ei ole haettu elintarvikehyväksyntää, vaikka se kriteerit hyvin täyttäisi.


Jääaseman säännöt ja avainsopimus

Tervetuloa tutustumaan!

Idea ja rakennusvaihe

Seuran hallitus on talven aikana ideoinut, valmistellut ja hakenut rahoitusta Hulkkioon rakennettavalle jäähileasemalle. Seuran kevätkokous 2.6 hyväksyi hankkeen toteutettavaksi ja ELY-keskus myönsi hankkeelle rahoituksen 30.6.

Julkisen rahoituksen saaminen edellyttää, että aseman on kaikkien käytettävissä. Seuramme tulee vastaamaan rakentamisesta ja ylläpidosta, joten jäsenille on myös tulossa etuja aseman käyttöön.

Rakentaminen aloitettiin elokuun alussa.  Kaikki vinkit materiaalihankinnoista ja erityisosaamisesta talkootöissä (sähkö, vesi, kylmälaite, valvontalaitteet) ovat tervetulleita. 

Talkootyö kattaa 15€/h hankkeen kustannuksia, joten haastamme kaikki asiasta kiinnostuneet osallistumaan!

Tiedotuskanavina ovat tämä sivu ja Juk ry What'sApp ryhmä

(tarvittaessa ilmoittaudu Juk ry ryhmään 040-869 3173)   

TYÖMAAPÄIVÄKIRJA

Lisätietoja: Markku Lehtonen 0400 343 848

Tarkemmat tiedot hankkeen rahoittajan rekisteristä:

http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/hankerekisteri/jaamurska-asema.13.xhtml

Media:

https://yle.fi/uutiset/3-11319866